Aktiviteto

LACARIPE E DEMOKRATIJAKI NUMA PROMOTIRIPE THAJ AKARIPE E MINORIETENGO HAKO

PROJECT SUMMARY-pdf

Januaro 18th, 2019|Uncategorized|

Честит празник 08.04.2015.

Агенцијата за остварување на правата на заедниците им го честита 8-ми Април светскиот ден на Ромите.

Aprilo 9th, 2015|Uncategorized|