Admin

About Admin

This author has not yet filled in any details.
So far Admin has created 413 blog entries.

Parandalimi dhe mbrojtja nga diskriminimi në bazë etnike

Sot në Hotel Arka, Agjencia për Realizimin e të Drejtave të Komuniteteve së bashku me misionin e OSBE-së në Shkup mbajnë Forumin e parë me Pjesëmarrje për këtë vit. Tema e këtij forumi është “Parandalimi dhe mbrojtja nga diskriminimi në bazë etnike”.

Në Forum ishin të pranishëm Avokati i Popullit z. Misioni i Obse në […]

By |March 23rd, 2023|Uncategorized|0 Comments

Nënshkruhet Memorandum bashkëpunimi mes Agjencisë për Realizimin e të Drejtave të Komuniteteve dhe Zyrës së Avokatit të Popullit

Sot, Zyra e Avokatit të Popullit dhe Agjencia për Realizimin e të Drejtave të Komuniteteve nënshkruan Memorandum bashkëpunimi.

Memorandumin i bashkëpunimit është nënshkruar nga z. Naser Ziberi, Avokat i Popullit si dhe z. Eran Kurtish, drejtor i Agjencisë për Realizimin e të Drejtave të Komuniteteve.

Me këtë Memorandum rregullohet mënyra e bashkëpunimit ndërmjet Avokatit të Popullit dhe […]

By |March 2nd, 2023|Uncategorized|0 Comments

THIRRJE PUBLIKE

THIRRJE PUBLIKE

për dorëzimin e projekt propozimeve për mbështetjen finansiare të shoqatave dhe fondacioneve

            Shpërndarja e fondeve do të bëhet në përputhje me Vendimin për përdorimin e fondeve nga Fondi i mjeteve finansiare të Agjencisë për Realizimin e të Drejtave të Komuniteteve nr.0802-48/1 nga 27.02.2023, Rregullorja për procedurën dhe kushtet për financimin e shoqatave dhe fondacioneve […]

By |March 2nd, 2023|Uncategorized|0 Comments

Zbatimi i të drejtave të bashkësive praktikat, mekanizmat dhe mbrojtja

07-Sproveduvanje-na-pravata-na-zaednicite-ALBDownload

Стратешки-план-2012-2014Download

2011-2013Download

Стратешки-план-2012-2014-1Download

Strateski-plan-2013-2015Download

2014-2016Download

Strateski-plan-2015-2017Download

2016-2018Download

2018-2020Download

СТРАТЕШКИ-ПЛАН-2020-2022-АОПЗDownload

By |June 10th, 2016|Uncategorized|0 Comments

Raport nga Analiza e gjendjes së organizatave qytetare të cilat punojnë me komuntetet më të vogla etnike në RM

By |January 16th, 2015|Uncategorized|0 Comments

Realizimi dhe mbrojtja e të drejtave të komuniteteve etnike në nivelin lokal

By |January 16th, 2015|Uncategorized|0 Comments

Аnaliza e të drejtave të raportimit mbi komunitetet etnike në fushën e mediave në Republikën e Maqedonisë

By |January 12th, 2015|Uncategorized|0 Comments