Baner 1

Годишна програма

Годишна програма

PDF документи со годишната програма на Агенцијата за Остварување на Правата на Заедниците за претходните години.

декември 18th, 2014|Некатегоризирано|

Човекови права и права на заедниците

Меѓународната Конвенција за борба против етничка и расна дискриминација бара “еднаквиот пристап кон јавните услуги”

ноември 17th, 2014|Некатегоризирано|