Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide  

Për ne

Publikime dhe Analiza

  • logo-AOZP

THIRRJE PUBLIKE

THIRRJE PUBLIKE

për dorëzimin e projekt propozimeve për mbështetjen finansiare të shoqatave dhe fondacioneve

            Shpërndarja e fondeve do të bëhet në përputhje me Vendimin për përdorimin e fondeve nga Fondi i mjeteve finansiare të Agjencisë për […]

  • picture alb

Zbatimi i të drejtave të bashkësive praktikat, mekanizmat dhe mbrojtja

07-Sproveduvanje-na-pravata-na-zaednicite-ALBDownload

Стратешки-план-2012-2014Download

2011-2013Download

Стратешки-план-2012-2014-1Download

Strateski-plan-2013-2015Download

2014-2016Download

Strateski-plan-2015-2017Download

2016-2018Download

2018-2020Download

СТРАТЕШКИ-ПЛАН-2020-2022-АОПЗDownload