Почитувани,

 

Kvinna till Kvinna канцеларијата во Скопје, заедно со орагнизацијата на жени „Кумановка” како дел од проектот “Зајакнување на соработката и дијалогот помеѓу заедниците преку Охридскиот Рамковен Договор (ОРД)” финансиран од страна на Европската Унија, претставена преку Делегацијата на Европската Унија во Скопје и ко-финансиран од страна на Шведската агенција за меѓународен развој и соработка, Сида, објавуваат повик за Тренинг на тренери (Тот). Тренингот ќе се однесува на претставници на локални женски здруженија во следните општини: Куманово, липково, Крива Паланка, Кратово и Старо Нагоричане.

Рок за пријавување е 04.11.2016 година.

 

На следниот линк го имате целиот повик:

 

https://kvinnatillkvinna.se/en/country/macedonia/